Layher Blitz homlokzati állványrendszer – A villámgyors homlokzati megoldás.

Bix-P Kft.

A Layher név 1945 óta szinonimája a magas minőségű, biztonságosan és gyorsan építhető állványrendszereknek. A Layher Blitz homlokzati állványok rendelkeznek minden szükséges hazai és nemzetközi tanúsítvánnyal.

Minden építési helyzetre műszakilag profin megtervezett megoldást tudunk biztosítani. Szerkezetépítés, újépítésű projektek, felújítások, alátámasztások, tető- és védőrendszerek, illetve hidak, lépcsők, színpadok, lelátók kialakítása során megoldások széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Layher Blitz homlokzati állványrendszer legyőzhetetlenül gyors és egyszerű. Mindössze 6 alapelemből áll, amelyek néhány egyszerű mozdulattal kényelmesen összeszerelhetők. A rátűzős technika, a nagyon könnyű Lightweight keretek, és az ergonomikus kialakítás segíti a gyors felépítést. Ezáltal kis munkaerő ráfordítással állítható össze, ami idő- és költség megtakarítást jelent a kivitelezés során. Rendkívül biztonságos, minden építési területen alkalmazható, és megfelel a magyar szabványoknak és munkavédelmi előírásoknak.